Kontakt oss

Underholdning

Mercedes-Benz bekrefter helelektrisk versjon av legendariske G-Klasse

Publisert

den

Mercedes-sjefen Ola Källenius har bekreftet at selskapet kommer til å produsere ikoniske G-Klasse i en helelektrisk versjon i årene som kommer. Det bekreftet han i samtaler med Automobilwoche Kongress i Berlin.

G-Wagon blir elektrisk

Overgangen fra fossilbasert «G-Wagon» til elektrisk utgave av denne vil representere enn miljøvennlig overgang fra det som er blant den tyske bilprodusentens mest aggressive bensinslukere. Interessant nok ser beslutningen ut til å være tatt etter at selskapet innførte diskusjoner om å skrote modellen helt.

Hvorvidt dette betyr spikeren i kista på bensinmodellen er ukjent.

Det var prat om en elektrisk G-Wagon allerede i januar 2018, da selveste Arnold Schwarzenegger la press på den tidligere Daimler-sjefen til å innføre prosjektet. Selv gikk han til anskaffelse av en helt særegen G-Klasse som var spesiallaget til å kjøre på elektrisitet.

Se hvordan all elektrisk G-Wagen ble konstruert og produsert i verkstedet til KREISEL Electric i Østerrike. Takket være den enorme innsatsen fra teamet og perfekt planlegging ble denne prototypen bygget på bare to måneder.
Kilde:
Wccftech

Fortsett å lese
Klikk for å kommentere

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Solve : *
2 × 7 =


Trending

© 2019 RadioØsten | Powered by Custom WP CMS